ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet
Arjen apuvälineet

Puhevahvistimet

Puhelimessa puhuminen

TV:n kuuntelu


Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT

 

Matkapuhelin Amplicomms PowerTel M7510

M7510 on simpukkamallin peruspuhelin matkapuhelinverkkoon. Se on suunniteltu erityisesti heikentyneen kuulon omaaville henkilöille. M7510 soveltuu erittäin hyvin myös senioripuhelimeksi sen helppokäyttöisyyden ja SOS-puheluiden vuoksi.

M7510:n kuulokeääni on erityisen voimakas ja selkeä. Myös puhelimen kaiutinääni on erittäin laadukas. Soittoäänen voimakkuus on jopa 90dB. Lisäksi puhelimessa on induktiokela, joka siirtää puhelimen äänen langattomasti kuulokojeisiin silloin kun puhelin nostetaan kojekorvalle. Ominaisuus toimii uusissa ja vanhoissa kuulokojeissa.

 

PowerTel M7510 lyhyesti

·         Erittäin voimakas puheääni; vahvistus jopa +35 dB

·         Eritäin voimakas soittoääni säädettävissä jopa 90 dB

·         Huipputasoinen kuulokojeyhteensopivuus induktiokelaa käyttäen (kuuntele puhelua suoraan kuulokojeesta)

·         Helppokäyttöinen, suuret painikkeet

·         SOS-näppäin, johon ohjelmoitavissa viisi puhelinnumeroa

·         Kamera

·         Kaksi LCD-näyttöä

·         Langaton Bluetooth -yhteys

·         Voimakas värinähälytys

·         3 pikanäppäintä

·         puhelinmuistio 500 yhteystiedolle

·         Simpukkamalli tekee käytöstä helpon (vastaaminen, puhelun päättäminen) ja toimii näppäinten suojana (näppäinlukkona)

·         Latausteline, ei latausjohdon liittämistä

·         12 valikkokieltä, myös suomi ja ruotsi

·         Valmiusaika jopa 8 päivää, puheaika jopa 7 tuntia

·         Taskulamppuvalo, kalenteri, laskin, tehtävienhallinta, herätyskello, ajastin.

·         Hinta 150,00 eur

 

 

 


SOS-puheluilla turvallisuutta

M7500-puhelimen takakannessa on SOS-painike, joka mahdollistaa SOS-puhelun soittamisen yhdellä napin painalluksella jopa viiteen ennalta ohjelmoituun numeroon.

Numeroiksi voidaan ohjelmoida läheisten tai vaikka naapurin puhelinnumero. Puhelin soittaa aluksi ensimmäiseen numeroon ja jos siitä ei vastata, soittaa se seuraavaan numeroon. SOS-puhelun vastaanottajalle puhelin ilmoittaa, että kyseessä on SOS-puhelu, jonka jälkeen puhelun vastaanottaja voi kytkeä soittajan kaiuttimen päälle kysyäkseen lisätietoja. SOS-puhelun soittajan ei siis tarvitse pitää puhelinta korvallaan.

 
Puhelimen takakannessa
on SOS-painike

Helppokäyttöinen, selkeä valikko

M7500 puhelin on ns. simpukkamalli. Puheluun vastaaminen ja puhelun lopettaminen käyvät selkeästi puhelimen kannen avaamalla tai sulkemalla. Puhelimen valikko toimii samalla tavalla kuin meille niin tutuissa perinteisissä Nokian matkapuhelimissa. Valikkoa selataan selkeästi nuolinäppäimillä. Puhelimen valikkokieleksi on mahdollista valita myös suomi tai ruotsi.

Huipputasoinen kuulokojeyhteensopivuus

Kuulokojeen käyttäjälle M7500 tarjoaa avuksi induktiivisen kuuntelun. Kun kuulokoje on kytketty T-asentoon/T-ohjelmaan eli induktiiviseen kuunteluun ja puhelin nostetaan kuulokojekorvalle, yhdistyy ääni automaattisesti kuuluvaksi kuulokojeiden kautta. Koska kuulokoje on ohjelmoitu käyttäjänsä kuulon vaatimalla tavalla, saadaan silloin kuulokojeita hyödynnettyä myös parhaan mahdollisen sanojen erotuksen saavuttamiseen matkapuhelinta kuunneltaessa.

M7500 on yhteensopiva kaikkien, uusien ja vanhojen kuulokojeiden kanssa. Kuulokojeessa tulee vain olla induktiivisen kuuntelun mahdollistama induktiokela, jota usein hyödynnetään myös teattereissa, kirkossa tai virastoissa. Mikäli Sinulle on epäselvää onko kojeessasi induktiivisen kuuntelun mahdollisuus, ota yhteyttä siihen sairaalaan/myymälään mistä olet kuulokojeen saanut käyttöösi.

Kaksi näyttöä, mukava muotoilu, latausteline

M7500-puhelimessa on kaksi näyttöä. Toinen on sisäkannessa ja toinen puhelimen ulkopinnassa. Ulkokannen näytöllä näkyy valintasi mukaan joko analoginen kellotaulu tai kellonaika ja päivämäärä. Muotoilultaan puhelin on miellyttävä. Pyöreät muodot tekevät siitä mukavan kantaa mukana myös taskussa.

Puhelimen mukana toimitetaan latausteline. M7500-puhelimeen ei tarvitse liittää vaikeasti asetettavaa latausjohtoa. Lataus tapahtuu helposti telineessä, johon puhelin tarvitsee vain asettaa.Helppokäyttöinen puhelin, johon ei
tarvitse virittää latausjohtoa.
Lataaminen tapahtuu lataustelineessä.

 

 

 

 

 

 

Amplicomms PowerTel M7510 on nyt saatavilla! Voit ostaa tuotteen verkkokaupastamme tai myymälästämme.

 

150 € (sis. alv. 24%)

 

Ladattavat tiedostot (pdf): Käyttöohje M7510
 

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan