ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet
Arjen apuvälineet

Puhevahvistimet

Puhelimessa puhuminen

TV:n kuuntelu


Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT


Langattomat vahvistinkuulokkeet Amplicomms TV 2500

Amplicomms TV 2500 -vahvistinkuulokkeet on erittäin tehokas ja voimakas apu langattomaan TV:n kuunteluun. Kuulokkeet voidaan yhdistää käytännössä mihin tahansa audiolähteeseen. Kuulokkeilla saavutetaan jopa 120dB vahvistus.

Kuulokkeiden jalusta toimii lähettimenä eli se lähettää äänisignaalin kuulokkeisiin langattomasti. Kuulokkeet ovat stetoclip-malliset eli ne asettuvat tiiviisti korvakäytävän suulle. Näin kuulokkeista ääni saadaan tehokkaasti suoraan korvakäytävään. Kuulokkeilla saavutetaan jopa 120 dB:n äänenvoimakkuus (äänenpaine). Kuulokkeiden painiketta painamalla voidaan siirtyä Bluetooth-kuuntelusta ympäristön äänien kuuntelemiseen ilman, että kuulokkeita tarvitsee ottaa korvilta. Kuulokkeita voidaan siis käyttää myös puhevahvistimena keskustellessa.

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme. Tilaus vahvistetaan sähköpostitse, maksetaan ennakkolaskulla tai postiennakolla.

 

TV 2500 vahvistinkuulokkeet lyhyesti

·         Hyvin voimakkaat vahvistinkuulokkeet television langattomaan kuunteluun

·         Kuulokkeissa oma äänenvoimakkuudensäädin, joka toimii itsenäisesti riippumatta TV:n voimakkuudesta

·         Äänimaailman säätö voimistamalla joko korkeita tai matalia taajuuksia tai molempia yhdessä

·         Sopii mihin tahansa äänilähteeseen

·         ladattava akku, vara-akku kuuluu hintaan

·         5 tunnin käyttöaika

·         latausaika noin 2,5 tuntia

·         käyttää 2,4 GHz radiotaajuutta joka takaa häiriöttömän kuuntelun ja voimakkaan signaalin jopa 30 m esteettömältä etäisyydeltä.

·         saatavilla myös lisäkuulokkeet samaan lähettimeen (kysy lisätietoja maahantuojalta)

·         Hinta 160,00 eur

HUOM, kuulokkeet on tarkoitettu henkilöille, joilla on kuulonalenema. Kuulokkeiden voimakas ääni voi vaurioittaa tervettä kuuloa.


Helppokäyttöinen apu television kuunteluun

Kuulokkeiden jalusta eli lähetin yhdistetään mukana tulevilla johdoilla televisioon. Jalusta toimii myös kuulokkeiden latauslaitteena. Jalustassa on myös vara-akun paikka eli mikäli lataus loppuu kesken kuuntelun, voidaan vara-akku ottaa käyttöön (vara-akku kuuluu hintaan).

 

Helppo liittää - sopii jokaiseen televisioon

Lähetinjalusta voidaan liittää jollain seuraavista liittimistä:

·         Optinen liitäntä (digital optical output) (pakkauksessa)

·         RCA-liitin (audio output L + R) (pakkauksessa)

·         3,5 mm kuulokeliitin (phones /headset) (pakkauksessa)

·         Scart-liitin (ei pakkauksessa, ostettavissa erikseen)

Mikäli televisiosta ei löydy mitään näistä liittimistä, voidaan lähetinjalustaan liittää mukana tuleva mikrofoni, joka kiinnitetään television kaiuttimeen. Lisämikrofoni kuuluu pakkaukseen.

 


Tuotteen hintaan sisältyy erilaisia liitäntävaihtoehtoja. Katso vieressäolevalta listalta kaikki vaihtoehdot.

Mikäli televisiosta ei löydy mitään tarvittavaa liitintä, kytketään lähettimeen mikrofoni, joka nappaa äänen television kaiuttimesta (lisämikrofoni sis. pakkaukseen).
 

Lähetinjalustan takaa löydät paikan virtajohdolle (DC IN). Muuntaja ja johto ovat mukana pakkauksessa. Pakkauksen mukana on audiojohto, jonka päässä on plugi-liitin. Liitä plugi AUDIO IN-liittimeen ja valitse johdon toisen pään adapteri television liitäntöjen mukaan. Television liitännät riippuvat television merkistä ja mallista. Mikäli televisiossa on optinen liitäntä (OPTICAL OUT / TOSLINK), liitä silloin optinen kaapeli lähettimen jalustan OPTICAL IN-liittimeen.

 

Pakkauksessa olevat audiojohdon adapeterit:

·           Optinen liitin on äänenlaadun kannalta suositeltavin vaihtoehto, mikäli televisiossasi on OPTICAL OUT / TOSLINK –liitäntäpaikka.

·            Punainen R- ja valkoinen L-liitin ovat RCA-liittimet, joita vastaava AUDIO OUT L + R löytyvät television taka- tai sivupaneelista (joissain televisiossa myös etupaneelissa).

·           Ilman adapteria audiojohto voidaan liittää television 3,5mm kuulokeliitäntään. Television merkistä ja mallista riippuen kuulokeliittimen käyttö voi mykistää television omat kaiuttimet.

·           Mikäli televisiosta ei löydy liittimiä, kiinnitetään mikrofoni television kaiuttimeen.

Muut liitäntämahdollisuudet:

·           Scart-liitin on leveä liitin television takapaneelissa. Yleensä niiden merkintä AV1 tai AV2. Scart-adapteri voidaan liittää TV2500 pakkauksessa olevaan rca-liittimeen (punainen ja valkoinen liitin). Scart-adaptereita on ostettavissa Kuulohansan verkkokaupasta, sekä useimmista yleisistä elektroniikka-myymälöistä.

 

Parhaaseen sanojen erotukseen

Kuulokkeissa on oma itsenäinen äänenvoimakkuuden säädin. Näin kuulokkeiden käyttäjä voi säätää itselleen sopivan äänenvoimakkuuden.

Jalustasta voidaan valita äänenvärin asetus (matalien ja korkeiden äänien balanssi) käyttäjän mieltymyksen mukaan.  Kun kuulo on heikentynyt esimerkiksi korkeilla taajuuksilla enemmän kuin matalilla, voi joillekin henkilöille olla suuri apu se, että äänenväriä voidaan säätää. Näin sanojen erotus voi parantua merkittävästi. Eri asetuksia kannattaa kokeilla ja valita itsellensä parhaan.

Kuulokkeet katkaisevat virran automaattisesti kun se ei vastaanota signaalia lähettimestä. Kuulokkeet toimivat digitaalisella UHF 2.4 GHz radiosignaalilla, joka takaa häiriöttömän ja tehokkaan signaalin myös pitkältä etäisyydeltä.

TV 2500-kuulokkeet on erinomainen ja helppokäyttöinen apu television kuunteluun silloin, kun tarvitaan todella voimakasta vahvistusta. Järjestelmä on langaton eli ei olohuoneen poikki kulkevia johtoja. Käyttäjä säätää äänenvoimakkuuden juuri tarvitsemallaan tavalla ja muut television katsojat kuuntelevat normaalisti kaiuttimien kautta. Tarvittaessa kuulokkeiden käyttäjä siirtyy nappia painamalla ympäristön äänien kuuntelemiseen ilman, että kuulokkeita tarvitsee ottaa korvilta.

 

 

Tilaa suoraan kotiin

Voit tilata TV 2500 vahvistinkuulokkeet verkkosivuiltamme suoraan kotiin.

Ampicomms TV2500

160 € + toim.maksu

Kuulokeet on saatavilla ja kokeiltavissa myymälässämme Malmilla.

Ladattavat tiedostot (pdf): Käyttöohje TV2500
 

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan