ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet
Arjen apuvälineet

Puhevahvistimet

Puhelimessa puhuminen

TV:n kuuntelu


Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT


Pienoissilmukka Amplicomms TV 2510-NL

Amplicomms TV 2510-NL on henkilökohtainen pienoissilmukka, joka on tarkoitettu television äänisignaalin kuunteluun kuulokojeilla. Käytännössä se voidaan yhdistää mihin tahansa audiolähteeseen.

Pienoissilmukan jalusta toimii lähettimenä eli se lähettää äänisignaalin käyttäjän kaulassa roikkuvaan silmukkaan. Silmukasta ääni siirtyy heikon magneettikentän välityksellä langattomasti eli induktiivisesti käyttäjän kuulokojeisiin. Kuunneltaessa käytetään kuulokojeiden T-asentoa/T-ohjelmaa eli induktiivista kuuntelua.

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme. Tilaus vahvistetaan sähköpostitse, maksetaan ennakkolaskulla tai postiennakolla.

 

TV 2510-NL pienoissilmukka lyhyesti

·         Henkilökohtainen pienoissilmukka television kuunteluun induktiivisesti kuulokojeilla

·         Silmukassa oma äänenvoimakkuudensäädin, joka toimii itsenäisesti riippumatta TV:n voimakkuudesta

·         Äänimaailman säätö voimistamalla joko korkeita tai matalia taajuuksia tai molempia yhdessä

·         Sopii mihin tahansa äänilähteeseen

·         ladattava akku, vara-akku kuuluu hintaan

·         5 tunnin käyttöaika

·         latausaika noin 2,5 tuntia

·         käyttää 2,4 GHz radiotaajuutta joka takaa häiriöttömän kuuntelun ja voimakkaan signaalin jopa 30 m esteettömältä etäisyydeltä.

·         saatavilla myös lisäsilmukka samaan lähettimeen (kysy lisätietoja maahantuojalta)

·         Hinta 170,00 eur

 


Helppokäyttöinen apu television kuunteluun

Silmukan jalusta eli lähetin yhdistetään mukana tulevilla johdoilla televisioon. Jalusta toimii myös silmukan latauslaitteena. Jalustassa on myös vara-akun paikka eli mikäli lataus loppuu kesken kuuntelun, voidaan vara-akku ottaa käyttöön (vara-akku kuuluu hintaan).

Pienoissilmukka pidetään kaulassa ja ääni kuunnellaan kuulokojeiden T-asentoa käyttäen (induktiivinen kuuntelu). Äänen voimakkuutta voidaan säätää silmukasta. Silmukan napin painalluksella kuuntelu voidaan keskeyttää ja kuunnella esimerkiksi keskustelua silmukan mikrofonin kautta.

 

 


Silmukka ladataan lähetinjalustassa.

 

 

 

Helppo liittää - sopii jokaiseen televisioon

Lähetinjalusta voidaan liittää jollain seuraavista liittimistä:

·         Optinen liitäntä (digital optical output) (pakkauksessa)

·         RCA-liitin (audio output L + R) (pakkauksessa)

·         3,5 mm kuulokeliitin (phones /headset) (pakkauksessa)

·         Scart-liitin (ei pakkauksessa, ostettavissa erikseen)

Mikäli televisiosta ei löydy mitään näistä liittimistä, voidaan lähetinjalustaan liittää mukana tuleva mikrofoni, joka kiinnitetään television kaiuttimeen. Lisämikrofoni kuuluu pakkaukseen.  

Tuotteen hintaan sisältyy erilaisia liitäntävaihtoehtoja. Katso vieressäolevalta listalta kaikki vaihtoehdot.

Mikäli televisiosta ei löydy mitään tarvittavaa liitintä, kytketään lähettimeen mikrofoni, joka nappaa äänen television kaiuttimesta (lisämikrofoni sis. pakkaukseen).

Lähetinjalustan takaa löydät paikan virtajohdolle (DC IN). Muuntaja ja johto ovat mukana pakkauksessa. Pakkauksen mukana on audiojohto, jonka päässä on plugi-liitin. Liitä plugi AUDIO IN-liittimeen ja valitse johdon toisen pään adapteri television liitäntöjen mukaan. Television liitännät riippuvat television merkistä ja mallista. Mikäli televisiossa on optinen liitäntä (OPTICAL OUT / TOSLINK), liitä silloin optinen kaapeli lähettimen jalustan OPTICAL IN-liittimeen.

 

Pakkauksessa olevat audiojohdon adapeterit:

·           Optinen liitin on äänenlaadun kannalta suositeltavin vaihtoehto, mikäli televisiossasi on OPTICAL OUT / TOSLINK –liitäntäpaikka.

·            Punainen R- ja valkoinen L-liitin ovat RCA-liittimet, joita vastaava AUDIO OUT L + R löytyvät television taka- tai sivupaneelista (joissain televisiossa myös etupaneelissa).

·           Ilman adapteria audiojohto voidaan liittää television 3,5mm kuulokeliitäntään. Television merkistä ja mallista riippuen kuulokeliittimen käyttö voi mykistää television omat kaiuttimet.

·           Mikäli televisiosta ei löydy liittimiä, kiinnitetään mikrofoni television kaiuttimeen.

Muut liitäntämahdollisuudet:

·           Scart-liitin on leveä liitin television takapaneelissa. Yleensä niiden merkintä AV1 tai AV2. Scart-adapteri voidaan liittää TV2500 pakkauksessa olevaan rca-liittimeen (punainen ja valkoinen liitin). Scart-adaptereita on ostettavissa Kuulohansan verkkokaupasta, sekä useimmista yleisistä elektroniikka-myymälöistä.

 

Parhaaseen sanojen erotukseen

Pienoissilmukassa on oma itsenäinen äänenvoimakkuuden säädin. Näin silmukan käyttäjä voi säätää itselleen sopivan äänenvoimakkuuden.

Jalustasta voidaan valita äänenvärin asetus (matalien ja korkeiden äänien balanssi) käyttäjän mieltymyksen mukaan.  Kun kuulo on heikentynyt esimerkiksi korkeilla taajuuksilla enemmän kuin matalilla, voi joillekin henkilöille olla suuri apu se, että äänenväriä voidaan säätää. Näin sanojen erotus voi parantua merkittävästi. Eri asetuksia kannattaa kokeilla ja valita itsellensä parhaan.

Silmukan kyljestä löytyy kuulokeliitin, johon voidaan liittää mitkä tahansa tavalliset kuulokkeet ja kuunnella ääni niiden kautta. Näin voidaan tarkastaa silmukan toiminta myös ilman kuulokojeita.

Pienoissilmukka on erinomainen ja helppokäyttöinen apu television kuunteluun. Ääni on kuulokojeiden kautta vahvistettu juuri käyttäjän oman kuulon vaatimalla tavalla. Järjestelmä on langaton eli ei olohuoneen poikki kulkevia johtoja. Käyttäjä säätää äänenvoimakkuuden juuri tarvitsemallaan tavalla ja muut television katsojat kuuntelevat normaalisti kaiuttimien kautta. Tarvittaessa silmukan käyttäjä siirtyy nappia painamalla ympäristön äänien kuuntelemiseen ilman, että kojeista tarvitsee vaihtaa ohjelmaa.

 

 

Tilaa suoraan kotiin

Voit tilata TV 2510-NL -pienoissilmukan verkkosivuiltamme suoraan kotiin.

Ampicomms TV2510-NL

170 € + toim.maksu

Silmukka on saatavilla ja kokeiltavissa myymälässämme Malmilla.

Ladattavat tiedostot (pdf): Käyttöohje TV2510-NL
 

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan