ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet
Arjen apuvälineet

Puhevahvistimet

Puhelimessa puhuminen

TV:n kuuntelu


Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT

 

 


Langaton lisäkaiutin Amplicomms TV SoundBox

Amplicomms TV SoundBox on korkeatasoinen liikuteltava lisäkaiutin, jolla esimerkiksi television ääni saadaan lähemmäksi kuulijaa. Tämä helpottaa television äänen erotusta kun äänilähteen ja korvan välissä ei ole hälyä ja häiriöääniä. Kaiuttimen lähetin liitetään television tai muun äänilähteen ääniulostuloon ja kaiutin asetetaan kuulijan eteen. Kaiutin on ladattava ja lähetin toimii sen latauslaitteena. Sopii erinomaisesti heille, jotka eivät halua käyttää kuulokkeita ja siten sulkeutua "omaan äänimaailmaansa".

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme. Voit ostaa tuotteen myös myymälstämme.

 

TV SoundBox lyhyesti

·         Liikuteltava, langaton lisäkaiutin, jolla ääni saadaan kuulijan luokse. Ei enää pinnistelyä kuullakseen TV:n äänen.

·         Kaiuttimessa oma äänenvoimakkuudensäädin, joka toimii itsenäisesti riippumatta TV:n voimakkuudesta

·         Äänimaailman säätö voimistamalla joko korkeita tai matalia taajuuksia tai molempia yhdessä

·         Sopii lähes mihin tahansa äänilähteeseen

·         8 tunnin käyttöaika (50% voimakkuus, täysi lataus)

·         latausaika noin 3 tuntia

·         käyttää 2,4 GHz radiotaajuutta joka takaa häiriöttömän kuuntelun ja voimakkaan signaalin jopa 30 m esteettömältä etäisyydeltä.

·         Hinta 190,00 eur


 

 

Helppo liittää, helppo käyttää

TV SoundBox on erittäin helppokäyttöinen. Kaiuttimen jalusta toimii latausasemana kaiuttimelle sekä audiosignaalin lähettimenä. Jalusta kytketään verkkovirtaan sekä audiojohdolla televisioon.

Televisiossa tulee olla toinen seuraavista liittimistä:

·         RCA-liitin (audio output L + R)

·         kuulokeliitin (phones / headset)

Lähetinjalusta voidaan kytkeä myös television scart-liittimeen scart/RCA-adapterin avulla (ei kuulu pakkaukseen). Adaptereita löydät elektroniikka-alan liikkeistä tai hyvin varustetuista marketeista.

Lähetinjalustan takaa löydät paikan virtajohdolle (POWER). Muuntaja ja johto ovat mukana pakkauksessa. Punainen R- ja valkoinen L-liitin ovat RCA-liittimet, joihin löytyy johto pakkauksesta. Johdon toisessa päässä on plugi-liitin, joka tulee tässä tapauksessa television kuulokeliitäntään. Tällöin yleensä television omat kaiuttimet mykistyvät. Kun käännät johdon toisin päin ja liität johdon punaisen ja valkoisen liittimen television taakse RCA-liittimiin (Audio Output), tulee johdon plugi-pää jalustan "AUDIO IN"-liitäntään ja television omat kaiuttimet pysyvät käytössä.

 

 

Parhaaseen sanojen erotukseen

TV SoundBoxissa on oma itsenäinen äänenvoimakkuuden säädin. Näin SoundBoxin käyttäjä voi säätää itselleen sopivan äänenvoimakkuuden.

Äänenvoimakkuudensäätimen lisäksi kaiuttimesta löytyy kolme eri asetusta äänenvärille (matalien ja korkeiden äänien balanssille). Kun kuulo on heikentynyt esimerkiksi korkeilla taajuuksilla enemmän kuin matalilla, voi joillekin henkilöille olla suuri apu se, että äänenväriä (TONE) voidaan säätää. Silloin kaiutin toistaa voimakkaammin korkeat taajuudet ja sanojen erotus voi parantua merkittävästi. Eri asetuksia kannattaa kokeilla ja valita itsellensä parhaan.

Kaiuttimen kyljestä löytyy lisäksi kuulokeliitin, johon voidaan liittää mitkä tahansa tavalliset kuulokkeet ja kuunnella ääni niiden kautta.

AUDIO IN -liitintä käyttäen kaiutin voidaan liittää audiojohdolla käytännössä mihin tahansa audiolähteeseen. Kaiuttimeen voidaan liittää esimerkiksi MP3-soitin ja kuunnella musiikkia SoundBoxilla.

Kaiutinosasta löytyy myös liitin virtalähteelle jos kaiutinta ei käytetä akulla.

 

 

Tilaa suoraan kotiin

Voit tilata TV SoundBox-kaiuttimen verkkosivuiltamme suoraan kotiin.

Ampicomms TV SoundBox

190 € + toim.maksu

Kaiutin on saatavilla ja kokeiltavissa myymälässämme Malmilla.

Ladattavat tiedostot (pdf): Käyttöohje TV SoundBox
 

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan