ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet
Arjen apuvälineet

Puhevahvistimet

Puhelimessa puhuminen

TV:n kuuntelu


Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT

 


Arjen apuvälineet

Kun kuulo on heikentynyt, arkisista tilanteista selviäminen voi olla haastavaa. Lähtökohtaisesti oman kuulon mukaan säädetty kuulokoje ja mahdollisesti sen kanssa yhteensopivat esimerkiksi puhelimeen tai televisioon liitettävät lisävarusteet ovat tehokkain ja toimivin apu kuulonalenemaan. Joskus on kuitenkin tilanteita, että ei haluta syystä tai toisesta käyttää kuulokojetta, tai tarvitaan ehkä vielä lisää apua kuulokojeen lisäksi. Tällöin keskusteluapua voi saada kommunikaattoreista, puhelimessa puhuminen voi helpottua vahvistinpuhelimella tai puhelimeen liitettävillä apuvälineillä, television katsomista voi helpottaa lisäkaiuttimella tai kuulokojeen lisävarusteilla, ja niin edelleen. Heikkokuuloisille on hyötyä arjessaan myös esimerkiksi tehokkaasta herätyskellosta tai laitteisiin liitettävästä täristimestä.

Kuuloasiantuntijasi palvelee sinua kaikissa kuuloon ja kuulemiseen liittyvissä asioissa. Mikäli verkkosivuillamme ei ole tarpeisiisi sopivaa tuotetta, ota yhteyttä, niin pyrimme olemaan avuksesi.

Voit tehdä tilauksen haluamistasi tuotteista verkkokaupassamme.

Apua keskusteluun puhevahvistimella eli kommunikaattorilla

Puhelimessa kuuleminen on monesti hankalaa, sillä silloin et näe keskustelukumppaniasi, ja lisäksi taustamelu saattaa voimistua puhelimen välityksellä.Puhevahvistimeksi kutsutaan kuulon apuvälinettä, jossa on kädessä tai pöydällä pidettävä vastaanotinyksikkö, johon liitetään kuulokkeet. Vahvistin on helppokäyttöinen laite heille, jotka eivät halua tai voi ottaa käyttöön yksilöllisesti sovitettuja kuulokojeita. Tutustu puhevahvistimiin sivuillamme täällä.

Apua puhelimessa puhumiseen

Puhelimessa kuuleminen on monesti hankalaa, sillä silloin et näe keskustelukumppaniasi, ja lisäksi taustamelu saattaa voimistua puhelimen välityksellä. Tutustu puhelimessapuhumisen apuvälineisiin sivuillamme täällä.

Apua TV:n kuunteluun

Television katseluun ja kuunteluun on lukuisia apukeinoja. Pelkästään jo tavallisten kuulokkeiden käyttö televisiota katsellessa voi olla suuri apu. Jos kuulokkeista ei ole apua, voidaan käyttää erityisen voimakkaita kuulokkeita, langatonta lisäkaiutinta tai induktiosilmukkaa, mikäli henkilöllä on kuulokojeet käytössä. Tutustu television kuuntelun apuvälineisiin sivuillamme täällä.

 

Muita arjen apuvälineitä:

 

Amplicomms TCL 210 Travel

TCL 210 Travel on paristokäyttöinen täristävä matkaherätyskello, jossa on erittäin voimakas ääni ja täristys

Hinta 60,00 eur


  


Bellman Herätyskello Classic

Herätyskello, jossa selkeä näyttö ja tyynytäristin. Voimakasherätysääni ja erittäin helppokäyttöinen. Liitetään verkkovirtaan.

Hinta 130,00 eur


 

 

 

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan