ETUSIVULLE

TUOTTEET

Kuulokojeet

Starkey

Hansaton

Arjen apuvälineet
Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT


Pienet ja huomaamattomat
KORVAKÄYTÄVÄKOJEET
valmistetaan Suomessa!

Suomessa valmistettu, käyttäjän oman korvakäytävän mukaan valettu, kaikilla kuulokojeteknologian huippuominaisuuksilla varustettu.

Voiko tekniikaltaan huipputasoinen kuulokoje todella olla näin pieni?

Korvia on erilaisia - siksi yksilölliset korvakäytäväkojeetkin ovat erilaisia. Kojeen lopulliseen kokoon vaikuttaa oman korvakäytäväsi koko sekä kojeelta tarvittavat ominaisuudet.


Kuulohansan yksityisesti myymät yksilölliset kuulokojeet ovat Suomessa valmistettuja ja jo kojeen tilausvaiheessa asiakas voi keskustella suoraan kojeen tekijän kanssa siitä, kuinka pieneksi ja huomaamattomaksi koje voidaan valmistaa.

Suomalaista käsityötä

Suurin osa markkinoiden yksilöllisistä korvakäytäväkojeista on käsin kasattu, mutta kuorikko (eli asiakkaan korvakäytävän mukaan muotoiltava pääliosa) on yhä useammin koneellisesti valmistettu. Hankkimalla yksilöllisen kuulokojeen Kuulohansasta varmistat, että sen on valmistettu suomalaisena käsityönä. Kuorikkojen valmistaminen tietokoneella skannaamalla on nopeampaa, mutta käsityönä tekeminen takaa yksilöllisten toiveittesi toteuttamisen kaikissa valmistuksen vaiheissa. Lisäksi toimitusaika on skannattuja nopeampi, sillä valmistus tapahtuu Suomessa eikä kojeen toimittamista ulkomaiselta tehtaalta tarvitse odottaa. Suomalainen käsin tehty kuulokoje ei ole sen kalliimpi kuin koneellisesti ulkomailla valmistettu, mutta kotimaisuus varmistaa yksilöllisyyden sekä tuotannon joustamisen. Sinä, joka haluat kojeesi valmiiksi vielä saman päivän aikana voit sen saada siksi, että meillä valmistuksesta vastaavat suomalaiset ammattilaiset!
 


Yksityisesti saatavat yksilölliset Hansaton- ja Starkey-kuulokojeet ovat markkinoiden ainoat kuulokojeet,
joille on myönnetty Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeus!

Avainlipulla takaamme valmistuksen kotimaisuuden
ja tuotteen korkean laadun.

Yksilöllinen kuulokoje sopii moniin kuulotarpeisiin
Vielä vuosikymmen sitten yksilöllinen kuulokoje oli tarkoitettu vain lievän tai keskivaikean kuuloaleneman omaaville henkilöille. Tänä päivänä pieni yksilöllinen koje voi olla jopa power-tason koje vahvistimien koon pienentyessä ja muuttuessa tehokkaammiksi.
Lukematon määrä kojevaihtoehtoja
Kuulokojeen ominaisuudet eivät määräydy sen mukaan miltä koje näyttää, vaan sen mukaan mitä kojeen sisällä on. Saman näköiset yksilölliset kuulokojeet voivat olla ominaisuuksiltaan täysin erilaiset. Yksilöllinen koje voidaan tehdä peruskojeena tai huipputason laitteena, josta löytyvät kaikki tämän päivän viimeisimmät ja parhaimmat kuuntelua ja  kuuntelun miellyttävyyttä parantavat ominaisuudet.
Lue lisää eri kuulokojevaihtoehdoista täältä.

 

Selvitä, kuinka pieni Sinun kuulokojeesi voisi olla
Kuulontutkimuksen ja mallinoton perusteella kuulokojeen valmistaja voi antaa sinulle heti tiedon siitä, kuinka pieni kuulokoje juuri Sinun korvaasi voidaan valmistaa. Tärkeintä on se, että kuulokojeen ominaisuudet ja taso vastaavat Sinun kuunteluympäristösi vaatimuksia, mutta sen lisäksi kuulokojeen esteettisyys on monen kuulokojeen käyttäjän toivomuslistalla. Älä tilaa yksilöllistä kuulokojetta arvailujen perusteella vaan keskustele sen hankinnasta suoraan kojeen valmistajan kanssa. Näin saat juuri Sinun toiveittesi mukaisen kojeen, jota on miellyttävä käyttää.
Kuulokojeen hankinta alkaa kuulontutkimuksella ja mallinotolla. Valmis kuulokoje voidaan sovittaa parin päivän päästä - tarvittaessa vaikka samana päivänä. Mikäli aikataulusi on kiireinen, muistathan käydä tarkastuttamassa ja tarvittaessa putsauttamassa korvasi terveyskeskuksessa tai terveydenhoitajalla ennen mallinottoa! Sillä varmistamme, että koje voidaan valmistaa sinulle nopeasti.

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan