ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet

Starkey

Hansaton

Arjen apuvälineet
Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT

 

 

    HANSATON-KUULOKOJEET – rajatonta kuulemisen vapautta ja helppoutta


Hansaton kuulokojeet jakautuvat kolmeen eri teknologia- ja hintaluokkaan; 9-, 7- ja 5-sarjaan. Teknologialuokan sisältä löytyy suuri valikoima erityyppisiä ja   erinäköisiä kuulokojeita, joita kaikkia yhdistää sama teknologia ja ominaisuudet. Kuulokojeen hinta määräytyy sen teknologiatason - ei ulkonäön - perusteella.

 

HANSATON AQ sound SHD -ladattavat kuulokojeet toimivat litium-ion teknologialla ja viimeisimmän kuulokojeteknologian mukaisella huipputasoisella Hansaton SHD-sirulla. Ladattavuus tarjoaa kojeen käyttäjälle rajatonta kuulemisen vapautta!

 

 

HANSATON sound SHD -tuoteperheen kuulokojeet ovat RIC-kuulokojeita, eli niissä kuuloke asettuu korvakäytävään. Tämä mahdollistaa erittäin luonnollisen kuuntelukokemuksen. Kojeet voidaan asiakkaan kuulon, korvakäytävän ja omien toiveiden mukaan sovittaa joko tipillä, mikrokorvakappaleella tai cShell-kuorikolla. HANSATONin uutuus SHD-teknologia antaa sinun kuulla maailman ympärilläsi uskomattoman luonnollisella tavalla. Lue tuote-esitteestä, voisiko sound SHD olla juuri sinun kojeesi.

 

HANSATON Jam HD-tuoteperheen kuulokojeet ovat erittäin korkeatasoisia kuulokojeita jotka vastaavat myös vaikeiden kuuntelutilanteiden haasteisiin. Jam HD kojeet on varustettu easeHD-sirulla. Kojeet ovat saatavilla sekä yksilöllisinä korvakäytäväkojeina, että korvakappaleen kanssa sovitettavilla korvantauskojeina. Molempien yksilölliset osat valmistetaan Suomalaisena käsityönä Kuulohansassa.

MYÖS UUSI TEKNOLOGIA Jam SHD saatavilla nyt!

 

 

 

Lisävarusteet. Kaikki Hansaton-kuulokojeet voidaan varustaa lisävarusteilla, jotka mahdollistavat puheen, television tai vaikka matkapuhelimen langattoman ja häiriöttömän kuuntelun suoraan kuulokojeista.

 

 

 

HANSATON Voimakkaan vahvistuksen kuulokojeet Hansaton Beat ja Hansaton Flow ovat erittäin voimakkaita kojeita. Ne on tarkoitettu vaikeaan tai erittäin vaikeaan kuulonalenemaan.

 


 

 

 

 

 

 


Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan