ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet
Arjen apuvälineet
Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT

 
HINNASTO 2017

Kuulokojeita on useita eri näköisiä. Kojeen ulkonäkö ei kuitenkaan kerro sen hinnasta, vaan hinta riippuu siitä, minkä tasoinen ja kuinka uusi teknologia kuoren sisältä löytyy.

Viimeisteltyä huipputason äänenkäsittelyä

Kuulokojeiden teknologia kehittyy huimalla tahdilla. Kuulohansassa yksityisesti myytävät kuulokojeet ovat aina viimeisintä huipputason teknologiaa, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme parasta.Kuulokojeteknologian kehittyminen tarkoittaa entistä luonnollisempaa ääntä ja yksityiskohtaisempaa äänenkäsittelyä, sekä monipuolisempia ominaisuuksia. Mitä tarkemmin koje pystyy erottelemaan ja käsittelemään ääntä, sitä paremmin sillä voidaan esimerkiksi nauttia musiikista ja keskustella hälyisässäkin ympäristössä.

Äänenkäsittelytarkkuudesta kertoo kojeen äänikanavien määrä. Kuulohansan vuoden 2017 kojevalikoimassa *****-paketin kojeissa on 24 kanavaa, ****-paketin kojeissa 20 kanavaa, ***-paketissa kojeissa 16 kanavaa ja **-paketin kojeissa 12 kanavaa. Uusin teknologia tarjoaa myös monia mahdollisuuksia yhdistää kojeita langattomasti - parhaimmillaan saat kojeen yhdistettyä jopa suoraan älypuhelimeesi siten, että saat suoratoistettua puheluja, musiikkia ja mitä tahansa muuta ääntä vaivattomasti suoraan kojeisiisi. Ennen kaikkea edistyneempi teknologia tarkoittaa sitä, että kojeilla kuunteleminen on entistä helpompaa ja miellyttävämpää. Konemainen ääni ja äänen kiertäminen on kaukana historiassa.

Tutustu tarkemmin uusimman teknologian kojeisiin täällä.

Kuulokojeen ostaminen yksityisesti ei ole ainoa vaihtoehto, vaan kuulokojeita on saatavilla myös julkisen terveydenhuollon kautta. Julkiselta puolelta lainattavat kojeet ovat useimmiten perus- tai keskitason kuulokojeita, ja ne ovat pääosin muutamien vuosien takaista tekniikkaa.

 

Suomalainen kuuloasiantuntija auttaa saamaan huipputeknologiasta täyden hyödyn

Uusimpien kuulokojeiden äänenkäsittelyteknologia on huippuunsa viritettyä, mutta vasta ammattilaisen kuuloasiantuntijan tekemillä hienosäädöillä ja ammattilaisen valmistamilla yksilöllisillä osilla kojeesta on mahdollista saada juuri sinun kuulemistarpeisiisi sopiva.

Laadukasta ja juuri sinulle sopivaa kuulokojetta ei voi ostaa hyllytavarana, vaan oikea kuulokoje tulee aina olla oman kuulon mukaan säädetty. Meillä Kuulohansassa audionomi (eli kuulontutkija) tutkii ensin kuulosi, ja auttaa sen jälkeen valitsemaan sinulle parhaiten sopivan kuulokojeen kokeiltavaksi. Ensisovituksen jälkeen kojetta hienosäädetään asiakkaan toiveiden mukaisesti noin viikon - kahden viikon päähän sovittavalla kontrollikäynnillä. Tarvittaessa kontrollikäynnillä voidaan myös vaihtaa kojetyyppiä, mikäli ensin sovitettu koje tuntuu jostain syystä epäsopivalta.

 

Vain koekäyttö kertoo onko koje sinulle paras!

Kuulontutkimus kertoo sen, minkälaisen vahvistuksen kuulosi tarvitsee. Sinä olet kuitenkin paras henkilö kertomaan, minkä tyyppinen ja näköinen koje on mielestäsi paras. Sen, miten koje palvelee Sinua arjessa, kertoo ainoastaan kojeen koekäyttö. Meillä voit koekäyttää kojetta noin 1-4 viikkoa ennen sen ostopäätöstä. Mikäli et jostain syystä koekäytön jälkeen päädykään ostamaan kojetta, maksat ainoastaan tehdyt tutkimukset (maks. 130 €) sekä kojeen ensisovituksen (70 €). Tämä koskee myös asiakkaalle mittatilaustyönä tehtyjä yksilöllisiä korvakäytäväkojeita.

Kuulokojeissa, teknologiatasoissa, kojetyypeissä ja palvelussa on eroa. Ota yhteyttä ja valitaan Sinulle paras kuulokojeratkaisu.

Muistathan, että meillä voit maksaa myös korottomalla osamaksulla!

 

Kuulokojeiden pakettihinnat

Kuulohansassa kojeet on hinnoiteltu eritasoisiksi yhden tai kahden kuulokojeen paketeiksi, jotka sisältävät kuulokojeen/-kojeiden lisäksi tarvittavat työt ja tarvikkeet.
 

Kaikki kuulokojepaketit sisältävät:
- tarvittavat kuulontutkimukset sekä kojesovituksen ja hienosäätökäyntien käyntimaksut (1-3 käyntiä).
- tarvittaessa Suomessa valmistetun korvakappaleen/ -kappaleet tai mikrokorvakappaleen/-kappaleet,
- kojeen kokeiluajan paristot, tipit, kuulokkeen yms. tarvikkeet,
- kahden vuoden kattavan takuun ja Suomessa toimivan erittäin nopean huoltopalvelun,
- tarvittaessa pikatoimituksen (myös yksilöllinen koje jopa samana päivänä)

Lisäksi paketteihin on saatavilla Kuulohansan kolmen vuoden Käyttöturva, joka antaa lisäturvaa ja huolettomampaa kojeenkäyttöä asiakkaalle. Käyttöturva esimerkiksi kattaa kaikki kojeen huollot ja säätökäynnit yms. käyttöturvan voimassaoloaikana, sekä tarvittavan määrän esimerkiksi kuulokojeen paristoja ja tippejä veloituksetta vuosittaisen huollon yhteydessä. Lue lisää Käyttöturvasta pakettihinnastomme yhteydessä:

 

Tutustu uusimpaan Kuulohansan kuulokojeiden pakettihinnastoon täällä.

 

Muut hinnastot

Ostaessasi Hansatonin tai Starkeyn kojeen ilman pakettihinnoittelua, käytössä on allaolevat kojehinnastot (huomioithan, että jälleenmyyjien käyttämät hinnat saattavat poiketa näistä ohjehinnoista - varmista paikallisen jälleenmyyjäsi hinnat suoraan jälleenmyyjältä).

HANSATON -kuulokojeiden ja lisävarusteiden ovh-hinnasto 2017 (ilman pakettihinnoittelua).

STARKEY -kuulokojeiden ja lisävarusteiden ovh-hinnasto 2017 (ilman pakettihinnoittelua).

Huomioittehan, että Hansaton- tai Starkey-jälleenmyyjien kautta ostetaessa kojeiden hinnat voivat vaihdella ylläolevista hinnoista. Tiedustelettehan jälleenmyyjien hinnoittelua aina suoraan heiltä.

Kuulontutkimukset ja kojesovitukset

(huom! Sisältyvät kojeoston yhteydessä Kuulohansan pakettihintoihin)

Lue lisää kuulontutkimuksista täältä

 

Kuulontarkastus (ilmajohtotutkimus)

Äänesaudiometria (ilma- ja luujohtotutkimukset)
Puheaudiometria
Epämiellyttävyyskynnysmittaukset (eli LDL-mittaus)

 

Kokonaisvaltainen kuulontutkimus (sis. äänes-, puhe- & ldl-mittaukset)

 

Kuulokojekokeilu (kuulokojeen tai tinnitusnoiserin ensisovitus)
Kuulokojesovitus (sis. 1-2 hienosäätökäyntiä)

 

Käyntimaksu / aikaveloitus 15min

 

 

Kuulokojehuolto ja korvakappaleet

Huollon tuntiveloitus
Pientyö / Puhdistus, tarkastus
Käsin tehty korvakappale
Mikrokorvakappale
Värillinen korvakappale

 

Muut työt

Mallinotto

Kotikäynti (pääkaupunkiseudulle)

 

 

 

MYÖS OSAMAKSUMAHDOLLISUUS!

 

 

 

 

 

50 €

65 €
55 €
30 €

 

130 €

 

 

70 €
100 €

 

25 €

 

 

 

 

85 € /h
20 €
85 €
85 €
95 €

 

 

33 €

85 € /h

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan