ETUSIVULLE

TUOTTEET

Kuulokojeet
Arjen apuvälineet
Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT

 

Kuulohansan huolto sijaitsee Helsingin Malmilla maahantuojan tuotantotilojen ja myymälän yhteydessä.

Kuulohansan kuulokojehuolto huoltaa ainoastaan Hansaton- ja Starkey -merkkisiä kuulokojeita. Kattava varaosavalikoimamme ja ammattitaitoiset, Hansaton- ja Starkey -kojeisiin perehtyneet kuulokojeteknikkomme takaavat nopeat huollot vaikka odottaessa. Huollon tiedustelut (09) 345 5300

Kuulokojehuoltomme on avoinna arkisin klo 8-16.

Esimerkkejä huoltohinnoista:

Huollon työveloitus
Kojeen puhdistus
Pientyö
Kytkimen vaihto
Mikrofonin vaihto
Kuorikon uusinta
Värikuorien vaihto
 80 eur / tunti
20 eur
20 eur (+ mahdolliset varaosat)
n. 70 eur (sis. osat)
n. 120 eur (sis.osat)
130 eur
n. 45 eur (sis. uudet kuoret)

Huoltohinnat ovat suuntaa antavia. Lopullinen hinta määräytyy kojemallin ja -tyypin sekä tarvittavien varaosien mukaan.

 

Kun epäilet kojeessa olevan vikaa

Yleisimmät syyt kuulokojeen toimimattomuuteen on että koje on päässyt tukkeutumaan korvavahasta, tai paristo on viallinen/loppunut. Tarkista aina ensiapuna tarvitseeko vahasuoja vaihtaa (mikäli kojeessasi on vahasuoja), onko korvakappale tukossa (jos on, irrota korvakappale ja puhdista se huolellisesti), ja kokeile kojetta uudella paristolla.

Lisätietoja kojeen puhdistamisesta ja hoitamisesta täältä:

kuulopaiva

Mikäli olet epävarma onko koje tarpeen toimittaa huoltoon, suosittelemme soittamaan meille (09 345 530) tai ottamaan yhteyttä omaan paikalliseen kuuloasiantuntijaasi.

Nopein apu kojeen huoltamiseksi löytyy tuomalla kojeen Kuulohansan huoltoon. Huolto onnistuu tapauksesta riippuen joko odottaessa, tai voimme toimittaa huolletun kojeen postitse teille, tai voitte itse noutaa sen myöhemmin.

Mikäli asut kauempana Helsingistä, voit viedä kojeesi paikallisen kuuloasiantuntijasi luokse arvioitavaksi, josta se voidaan tarvittaessa lähettää Kuulohansaan huoltoon. Voit myös itse postittaa kuulokojeen meille huollettavaksi. Liitäthän tällöin kojeen mukaan yhteystietosi ja lyhyen kuvauksen mahdollisesta viasta. Kuulokojetta postitettaessa on tärkeää huolehtia asianmukaisesta pakkaamisesta, sillä herkät komponentit voivat helposti vaurioitua postin käsittelyssä. Suosittelemme pakkaamaan kojeen ensin omaan kovaan muoviseen kojekoteloonsa, ja kojekotelon joko pehmusteilla täydennettyyn pahvikoteloon tai pienempään pahvirasiaan ja kuplapussiin. Pakkaamisneuvoa kannattaa kysyä joko paikallisesta postistasi tai voit soittaa meille (09 345 5300).

Huom! Mikäli kojeesi on sairaalasta saatu julkisen terveydenhuollon piiriin kuuluva lainalaite, hoitaa sairaanhoitopiiri kojeen korjaukset. Otathan silloin yhteyttä sairaalan kuulokeskukseen. Kuulohansan huolto palvelee odottaessa yksityisasiakkaitaan.

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan