ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet
Arjen apuvälineet
Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT 

SUOMESSA KÄSITYÖNÄ VALMISTETUT KORVAKAPPALEET SINUN TOIVEIDESI MUKAAN - VALMISTUS VAIKKA ODOTTAESSA!

 

Korvakappaleella tarkoitetaan korvantauskojeeseen väliletkulla kiinnitettävää, asiakkaan oman korvan mallin mukaan tehtyä osaa. Ääni johdetaan kuulokojeesta väliletkun ja korvakappaleen kautta korvaan.

Korvakappaleita on saatavana kovina tai puolipehmeinä Thermosoft-materiaalista valmistettuina, jotka pehmenevät ja laajenevat hieman kehon lämmön vaikutuksesta, jolloin korvakappaleesta saadaan erittäin tiivis. Kovat korvakappaleet ovat saatavana useissa eri väreissä sekä monissa eri muodoissa.

Kuulohansassa kaikki korvakappaleet tehdään käsityönä omassa laboratoriossa Helsingin Malmilla. Yhä useammin korvakappaleet tilataan ulkomailta koneellisesti tehtyinä, mutta me haluamme jatkossakin tarjota käsin tehtyjä, täydellisesti istuvia ja kauniita korvakappaleita. Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Kuulohansan korvakappaleille sen kotimaisuudesta kertovan avainlipputunnuksen!

 

Korvakappaleen hankinta käy meiltä nopeasti ja tarvittaessa korvakappale valmistetaan vaikka samana päivänä, odottaessa. Hoidamme myös korvakappaleiden korjaukset ja koukun vaihdot.

 

KORVAKAPPALETYYPIT

 

Korvakappale, siluetti

Siluetti on perinteinen ja yleisin Suomessa käytetty korvakappalemalli. Hyvän tuen vuoksi se istuu napakasti paikoillaan ja on käytössä kestävä.

 

Korvakappale, kevennetty

Kevennetty korvakappale on nimensä mukaisesti keveämpi vaihtoehto siluetti-mallille. Kevennetty korvakappale on huomaamattomampi kuin siluetti, mutta se ei ole käytössä yhtä kestävä. Sen vuoksi sen käsittely on hieman vaativampaa.

 

EI KUVAA

Canal-korvakappale

Canal-mallinen korvakappale on huomaamaton ja miellyttävä käyttää. Canal-korvakappale pysyy paikoillaan erittäin hyvin ja se on helppo asettaa korvaan. Se on käytössä esteettinen sekä hyvin kestävä. 
 

Värilliset korvakappaleet

Korvakappale voidaan tilata lukuisissa eri väreissä, erilaisissa muodoissa, koristeltuna tai siihen voidaan teettää esimerkiksi nimikirjaimet tai upottaa lasitimantteja, sydämiä, tähtiä, koruja... Suunnittele oma uniikki korvakappaleesi yhdessä Kuulohansan ammattilaisen kanssa. Hinta 95 euroa sisältää suunnittelun, mallinoton ja valmistuksen!

 

Mikrokorvakappale

Mikrokorvakappaleella tarkoitetaan erittäin pienikokoista, RIC-kojeen kuulokkeeseen tehtävää korvakappaletta, joka käytännössä piiloutuu kokonaan korvakäytävään. Mikrokorvakappaleessa on vetosiima korvasta poistamisen helpottamiseksi sekä tarvittaessa vahasuoja, joka estää korvavahan pääsyn kuulokkeeseen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan