ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet

Starkey

Hansaton

Arjen apuvälineet
Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT

 

 

Kuulokoje on pieni ja tehokas kuulon apulainen

 

Kuulokojeeksi kutsutaan laitetta, joka vastaanottaa äänisignaalia, prosessoi sitä ja johtaa sen käyttäjän kuultavaksi juuri oikein vahvistettuna ja hälyääniltä suodatettuna. Voisi kuvitella, että mikrofonilla, vahvistimella ja kuulokkeella varustettu laite on hyvin yksinkertainen ja siksi erittäin halpa. Kuulokojeteknologia on kuitenkin nykyisellään erittäin tarkkaa viimeisen päälle hiottua huipputeknologiaa. Uusimman teknologian kuulokojeet osaavatkin esimerkiksi tunnistaa erilaisia ääniympäristöjä, jolloin koje pystyy prosessoimaan ääntä siten, että sinun on helpompi saada selvää esimerkiksi puheesta vaikka taustalla olisi hälyä. Kuulokojeissa huipputeknologia tarkoittaa myös mahdollisuutta täydelliseen automaattisuuteen – käyttäjän ei tarvitse itse osata vaihtaa kojeeseen ohjelmoituja ohjelmia, vaan koje osaa itse valita tilanteeseen sopivimman.

 

 

Uusimman huipputeknologian kuulokojeet nopeasti ja helposti Kuulohansasta

 

 

 

Kuulokojeiden tekniikka

Kuulohansa maahantuo ja myy teknologialtaan huipputasoisia Hansaton- ja Starkey -merkkisiä kuulokojeita sekä valmistaa yksilöllisiä korvakäytäväkojeita suomalaisena käsityönä. Meiltä kojeen saa nopeasti - tarvittaessa vaikka samana päivänä. Mallistossa on kymmenittäin erilaisia, eritasoisia ja erityyppisiä kuulokojeita. Kuulokojeiden tekniikka ja ulkonäkö valitaan aina käyttäjän tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Kojeiden mallia ja tekniikkaa kuvaavia termejä on avattu täällä.

 

 

 

 

Avainlippu-merkityt yksilölliset kuulokojeet

Yksilölliset Hansaton- ja Starkey kuulokojeet valmistetaan suomalaisena käsityönä.

Lue lisää mitä se tarkoittaa kuulokojeen valmistamisessa.

 

 

 

 

Mistä ja miten kuulokoje hankitaan?

Kuulokojeen hankinta on omanlaisensa prosessi, sillä mitään kuulokojetta ei voi ostaa suoraan hyllystä, vaan juuri sinulle sopivan kojeen löytämisen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että koje ohjelmoidaan asiantuntevasti aina käyttäjän oman kuulon vaatimalla tavalla. Tällöin kojeen äänimaailma voidaan hienosäätää käyttäjän mieltymysten mukaisesti.

 

 

 

 

 

Kojeen puhdistus ja hoito

Oikein ohjelmoidun kojeen käyttäminen on sen käyttäjälle helppoa. Käyttäjän tarvitsee useimmiten ainoastaan vaihtaa kojeeseen paristoja tai asettaa koje yöksi latausasemaan, sekä huolehtia kojeen perus puhdistuksesta ja hoidosta.

 

 

 

 

 

 

Kuulohansa maahantuo ja myy Hansaton ja Starkey -merkkisiä kuulokojeita

 

STARKEY-KUULOKOJEET –Älykkäästi luonnollista kuulemista

Starkey

 

 

 

HANSATON-KUULOKOJEET – Rajatonta kuulemisen vapautta


 

 

 

 


Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan