ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet

Starkey

Hansaton


Arjen apuvälineet
Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT


Kuulokojeiden lisävarusteet helpottavat kojeen käyttöä

Lisävarusteilla kuulokojeet voidaan muuttaa todelliseksi kuuntelulaitteistoksi. Kojeet voidaan liittää eri audiolähteisiin kuten matkapuhelimeen, televisioon tai musiikkisoittimeen. Valikoimassamme on lisävarusteita merkkikohtaisesti Hansaton-kuulokojeisiin, sekä induktio- ja Bluetooth-silmukoita, jotka toimivat kaikissa kuulokojeissa riippumatta merkistä, mallista tai kojeen iästä. Riittää, että kojeessa on induktiokela eli ns. T-asento. 

·         Lisävarusteet Hansaton ease, HD ja SHD -tuoteperheiden kuulokojeille
 

·         Lisävarusteet ladattaville Hansatonin connex-järjestelmän kojeille (vanhemmat kojemallit)
 

·         Lisävarusteet induktiiviseen kuunteluun

Voit tehdä tilauksen haluamistasi tuotteista verkkokaupassamme. Tilauslomakkeella voit tilata tuotteita, jotka eivät vaadi kuulokojeen uudelleenohjelmointia. Tilaus vahvistetaan sähköpostitse, maksetaan ennakkolaskulla tai postiennakolla.
 

Lisävarusteet Hansaton-kuulokojeille

Yhteensopivuus: ease, HD & SHD -tuoteperheet (paitsi SHD stream)


uDirect -mediakaukosäädin

uDirect on mediastreamer-laite ja kaukosäädin kaikille paristokäyttöisille (9-, 7- ja 5-sarjat) Hansaton-kojeille. uDirectin avulla kuulokojeet voidaan yhdistää langattomasti esim. matkapuhelimeen tai valjastaa tietokoneen kuulokkeiksi tai streamata MP3-soittimen musiikki suoraan kuulokojeisiin.


uStream -mediakaukosäädin

uStream on pienikokoinen mediastreamer-laite ja kaukosäädin kaikille paristokäyttöisille (9-, 7- ja 5-sarjat) Hansaton-kojeille. uStreamin avulla kuulokojeet voidaan yhdistää langattomasti esim. matkapuhelimeen tai valjastaa tietokoneen kuulokkeiksi tai streamata MP3-soittimen musiikki suoraan kuulokojeisiin.

 


uTV-lähetin television kuunteluun

uTV-lähetin on tarkoitettu uStream- tai uDirect-streamerin pariksi silloin kun on tarkoitus kuunnella televisiota langattomasti. uTV-lähetin toimii myös uStream tai uDirect-kaukosäätimen latausjalustana.

 


uMic -langaton lisämikrofoni

uMic on langaton lisämikrofoni, jota käytetään uDirect- tai uStream -streamerlaitteen kanssa. uMic kiinnitetään puhujan kaulukseen ja asetetaan puhujan eteen ja se lähettää puhesignaalin selkeänä uDirectin/uStreamerin kautta kuulokojeisiin.

Erinomainen apu silloin, kun kojeen käyttäjä käy toistuvasti luennoilla tai oppitunneilla, missä häly tai huono akustiikka vaikeuttavat kuuntelua kojeiden kautta. uMic lähettää puhesignaalin häiriöttömästi.
 

 

RCV-peruskaukosäädin

RCV on peruskaukosäädin, jolla kuulokojeiden ohjelman valinta ja äänenvoimakkuuden säätö käy helposti ja selkeästi. Paluu perusasetuksiin voidaan tehdä yhdellä napin painalluksella. Kaukosäädin kaikille paristokäyttöisille (9-, 7- ja 5-sarjat) Hansaton-kojeille.

 

Micro CIC-kaukosäädin

Micro CIC -kaukosäädin on tarkoitettu pienille ja huomaamattomille CIC-kojeille, jotka asettuvat syvälle korvakäytävään niin, että manuaalista ohjelmapainiketta ei voida käyttää tai kojeessa ei ole riittävästi tilaa tavallisen kaukosäätimen tarvitsemalle WL-kelalle. Micro-säätimellä CIC-kojeeseen saadaan manuaaliset tilanneohjelmat.

Lisävarusteet Hansaton connexx-järjestelmän kojeille (vanhemmat kojemallit)

 

miniMedia mahdollistaa matkapuhelimen yhdistämisen suoraan kuulokojeisiin. Se on pieni ja monipuolinen kaukosäädin Hansatonin connexx-järjestelmän kuulokojeille. Se mahdollistaa Bluetooth-yhteyden useisiin eri laitteisiin.

 


 

SpeechConnect miniMedia -lisämikrofoni

Lisämikrofoni, jonka ääni johdetaan kuulokojeisiin miniMedian kautta. Mikrofoni voidaan kiinnittää esimerkiksi puhujan/luennoitsijan kaulukseen, jolloin kojeen käyttäjä kuulee puheen häiriöttömästi.

 

eControl on helppokäyttöinen ja selkeä kaukosäädin Hansaton-kuulokojeille. Kaukosäätimessä on selkeä värinäyttö ja ohjelmoitavat pikanäppäimet. Kuulokojeet tulee ohjelmoida toimimaan kaukosäätimen kanssa eli sen osto ja käyttöönotto tapahtuu Hansaton-myymälässä tai jälleenmyyjällä.

Kaukosäätimellä saadaan äänenvoimakkuudensäätö myös kojeisiin, joissa ei ole alun perin äänenvoimakkuudensäädintä.

- säädä äänenvoimakkuutta
- valitse tilanneohjelma
- säädä äänenväriä
- tarkasta asetukset selkeältä näytöltä

Yhteensopiva Hansaton Antaro-, Inara-, Sorino-, Linnea-, AQ-, Auriga-, Veneto-, Lumeo ja Cemia -sarjojen kuulokojeiden sekä kaikkien Soul -yhdistelmäkojeiden ja Wave-tinnitusnoisereiden kanssa.

Hinta 225,00 eur


Induktiivinen kuuntelu (kaikkiin kojeisiin, joissa T-asento)

Amplicomms BTH 1410 -silmukka matkapuhelinta varten.

Pienoissilmukka yhdistetään matkapuhelimeen Bluetooth-yhteydellä. Silmukka pidetään kaulassa ja kuulokoje T-asennossa (induktiivinen kuuntelu). Näin puhelimen puheääni voidaan kuunnella suoraan kuulokojeista. Silmukassa on mikrofoni ja puhelun vastaaminen sekä puhelun päättäminen tapahtuvat suoraan silmukasta. Toimii kaikissa kuulokojeissa, jossa T-asento, kojeen iästä, merkistä ja mallista riippumatta. Silmukassa on ladattava akku. Micro-USB latausjohto kuuluu hintaan.Amplicomms TV 2510-NL
on lähettimellä varustettu pienoissilmukka, joka voidaan yhdistää käytännössä mihin tahansa audiolähteeseen.

Pienoissilmukan jalusta toimii lähettimenä eli se yhdistetään mukana tulevilla johdoilla esimerkiksi televisioon tai radioon. Jalusta toimii myös silmukan latauslaitteena. Jalustassa on myös vara-akun paikka eli mikäli lataus loppuu kesken kuuntelun, voidaan vara-akku ottaa käyttöön.


 

 

 

Geermark LoopHear 600-huonesilmukka

Radion tai television kuunteluun voidaan käyttää myös kotikäyttöön tarkoitettua huonesilmukkavahvistinta. Geermarc LoopHear -silmukkavahvistin on tarkoitettu kotiin tai pieniin tiloihin. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat johdot ja liittimet. Asennuksen voi tehdä itse.

 

LoopHear 600 on silmukkavahvistin huonetilaan. Silmukka voidaan asentaa kiertämään koko huoneen.


Bellman BE9159 -pienoissilmukka

Kuulokojeilla, joissa on sisäänrakennettu induktiokela, voidaan kuunnella eri audiolähteitä pienoissilmukan kanssa. Pienoissilmukka eli kaulasilmukka roikkuu kaulassa ja siihen voidaan liittää erilaisia äänilähteitä (3,5mm plugiliitin). Ääni siirtyy langattomasti kuulokojeisiin.

Hinta 70,00 eur

Avaa esite tästä

Voit ostaa silmukan täältä.

 


Bellman BE9159


Amplicomms NL100 -pienoissilmukka

Erittäin hyvän hinta-laatusuhteen pienoissilmukka. Helppokäyttöinen, paristotoiminen. Silmukassa sisäänrakennettu mikrofoni, äänenvoimakkuudensäädin ja pariston merkkivalo. Hinta sisältää 2.5mm - 3.5mm sovittimen eli käy lähes mihin tahansa äänilähteeseen.

Hinta 40,00 eur

Voit ostaa silmukan täältä.

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan