ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet
Arjen apuvälineet
Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT

 

 

Kuulohansan myymälä
Soidintie 8, katutaso
00700 Helsinki

puh. 09 345 5300, info@kuulohansa.fi
 

Kuulohansan maahantuonnin myymälä sijaitsee Helsingissä Malmilla.

Aukioloajat:

Myymälämme on avoinna arkisin kello 8-11 & 12-16

Normaalisti noin klo 11-12 henkilökuntamme on lounastauolla, mutta jos teille on varattu aika, tai tiedämme muuten tulostanne etukäteen, olemme tietysti paikalla.

 

Ajanvaraus:

Myymälän aukioloaikoina voit asioida ilman ajanvarausta, mutta kojehuoltoihin, säätöihin ja kuulontutkimuksiin suosittelemme ajanvarausta. Ajan voi varata puhelimitse 09 345 5300. Voit tiedustella vapaita aikoja myös sähköpostilla info@kuulohansa.fi

 

Palvelut:

Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee kuulontutkimuksia, sekä Hansaton- ja Starkey -kuulokojeiden sovituksia, hienosäätöjä ja huoltoja. Valmistamme lisäksi käsityönä yksilöllisiä Hansaton ja Starkey -kuulokojeita, sekä korvan mallin mukaan tehtäviä yksilöllisiä korvakappaleita ja uni- sekä uimatulppia. Meillä onnistuu myös mallinotto korvista esimerkiksi tilattavia Elacin-kuulonsuojaimia varten.

   

Myymälän tuotevalikoima:

Myymälässämme voitte tutustua tuotteisiimme ja keskustella kuuloalan ammattilaisten kanssa. Valtaosa tuotteistamme on saatavilla suoraan myymälästä:

·          HADEO kuulokojeparistot

·          HADEO kuulokojeen puhdistus- ja kuivaustuotteet

·          vahasuojat

·          tipit, ohutputket, yms.

·         erilaisia kuulemisen apuvälineitä, kuten kommunikaattoreita, vahvistinpuhelimia sekä induktiosilmukoita (voit tutustua tuotevalikoimaan Arjen apuvälineet -sivulla).

·          Alpine -standardikuulonsuojaimet


Saapuminen myymälään:

Kuulohansan myymälän osoite: Soidintie 8, Pekanraitin ja Soidintien risteyksessä.

Ajo & pysäköinti: Kehä I:ltä Malmi-Pukinmäki -liittymästä kohti Malmia noin 2 km. Kauppakeskus Novan (Citymarketin) kohdalta oikealle Soidintie. Soidintietä noin 200 m, vasemmalla puolella Pizzeria ja Kuulohansa (valkoinen tiilitalo, liiketila katutasossa). Pysäköinti Soidintien varressa (1h kiekkopaikkoja), uimahallin isolla parkkipaikalla (maksullinen noin 0,5 € /tunti) tai Soidintie 8 taloyhtiön pihassa muutamalla "kuulohansa" -merkityillä paikoilla.

Juna: paikallisjunalla Malmin asemalle. Asemalaiturilta portaat ylös lasitetulle kävelysillalle ja vasemmalle siltaa raiteiden yli Ala-Malmin puolelle. Liukuportaat alas ja ovista ulos Ala-Malmin torille. Vastapäisen Malmitalon edestä vasemmalle, noin 200 metriä uimahallin ohi Soidintien kohdalle. Edessä Pizzeria ja Kuulohansa (valkoinen tiilitalo, liiketila katutasossa). 

 

 

 

 

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan