ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet

Starkey

Hansaton

Arjen apuvälineet
Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT

 


KUULOKOJEEN PUHDISTUS

Tuotteet ja tarvikkeet kuulokojeen puhdistukseen ja kuivaamiseen sekä laadukkaat paristot saatte kätevästi verkkokaupastamme.

  

Hadeo hoitotuotteet on tarkoitettu erityisesti kuulokojeiden puhdistamiseen ja hoitamiseen. Tuotteista löytyvät omat puhdistusaineet niin korvantauskojeelle kuin korvakäytäväkojeellekin. Kuulokojeen korvakappaleen puhdistamiseen ja kuivaamiseen löydät tuotteet korvantauskojeen hoitotarvikkeista.
 


Yksilöllisen korvakäytäväkojeen puhdistus

Jotta kuulokojeesi toimisi moitteettomasti, olisi miellyttävä käyttää ja palvelisi sinua pitkään, on tärkeää, että kuulokojetta hoidetaan päivittäin. Kuulokojeen puhdistaminen tulisi olla päivittäinen rutiini, jolla voidaan vähentää kuulokojeen huoltotarvetta.
 

 

HADEO tarjoaa puhdistusaineita ja –liinoja sekä apuvälineitä kuulokojeen päivittäiseen hoitoon. Kuulokoje  pyyhitään päivittäin pehmeällä liinalla tai erityisellä puhdistusliinalla. Kuulokojetta ei saa laittaa veteen tai puhdistusnesteeseen. Minkäänlaista nestettä ei tule päästää kuulokojeeseen.
 

Kuulokojeen mukana olet saanut pienen puhdistusharjan, jolla kuulokojeesta harjataan kuivunut korvavaha pois. Harjan päässä on pieni lenkki, jolla vaha poistetaan varovasti kojeen ääniaukosta ulospäin. Älä työnnä mitään instrumenttia kojeen sisälle, sillä se voi rikkoa kojeen kuulokeputken tai työntää vahatukosta niin, että se rikkoo kuulokkeen. Jos koje on päässyt tukkeutumaan, toimita se ammattilaisen puhdistettavaksi.

Mikäli korvakäytäväkojeeseen on asennettu erityinen vahasuoja, tulee se vaihtaa säännöllisin väliajoin. Vahasuoja on verkko, joka sijaitsee kuulokeputken päässä. Yleisimmät vahasuojat ovat mallinimeltään HF-3, HF-4 tai NoWax. Varmista valmistajalta minkä mallin vahasuojia kuulokojeessasi käytetään.

 

Puhdistustuotteet korvakäytäväkojeelle

Hadeo-puhdistusliinapakkaus sisältää 30 kpl käyttövalmiita, kosteutettuja, puhdistusainetta sisältäviä liinoja. Ne sopivat sekä korvakäytävä– että korvantauskojeen puhdistamiseen. Puhdistusliinoja saa myös yksittäispakattuina, jolloin ne kulkevat kätevästi mukana. Koje pyyhitään päivittäin puhdistusliinalla, jolla korvavaha ja muu lika saadaan helposti pois. Varo, ettei kojeeseen pääse kosteutta sitä puhdistettaessa.

Verkkokauppahinta 8,50 €
 

Korvakäytäväkojeiden vahasuojat

Vahasuoja HF-3, punainen
(oikean puolen kuulokojeeseen)

Sis. 15 kpl vahasuojia + vaihtotyökalu
Vahasuojakiekossa valkoinen tausta ja sininen työkalu

Verkkokauppahinta 15,00 €
 

 

Vahasuoja HF-3, sininen
(vasemman puolen kuulokojeeseen)

Sis. 15 kpl vahasuojia + vaihtotyökalu
Vahasuojakiekossa valkoinen tausta ja sininen työkalu

Verkkokauppahinta 15,00 €
 

 

Vahasuoja HF-4, punainen
(oikean puolen kuulokojeeseen)

Sis. 15 kpl vahasuojia + vaihtotyökalu
Vahasuojakiekossa harmaa tausta ja tumman harmaa työkalu

Verkkokauppahinta 15,00 €

 

 

Vahasuoja HF-4, punainen
(oikean puolen kuulokojeeseen)

Sis. 15 kpl vahasuojia + vaihtotyökalu
Vahasuojakiekossa harmaa tausta ja tumman harmaa työkalu

Verkkokauppahinta 15,00 €

 

 

Vahasuoja Cerustop

Sis. 10kpl vahasuojia

Verkkokauppahinta 10,00

 


Korvantauskojeen ja korvakappaleen puhdistus

Jotta kuulokojeesi toimisi moitteettomasti, olisi miellyttävä käyttää ja palvelisi sinua pitkään, on tärkeätä, että kuulokojetta hoidetaan päivittäin. Kuulokojeen puhdistaminen tulisi olla päivittäinen rutiini, jolla voidaan vähentää kuulokojeen huoltotarvetta. HADEO tarjoaa puhdistusaineita ja –liinoja sekä apuvälineitä kuulokojeen päivittäiseen hoitoon. Korvantauskojeista tulee erottaa perinteinen korvantauskoje, jota käytetään korvakappaleen kanssa, ja RIC-koje, jossa kuuloke asettuu korvakäytävään silikonitipin kanssa.

 

Korvantauskoje ja korvakappale

Korvantauskojeessa, joka on sovitettu korvakappaleen kanssa, tulee erottaa kuulokojeen ja korvakappaleen puhdistaminen. Itse koje pyyhitään puhtaaksi (veden käyttäminen ehdottomasti kielletty) ja korvakappale voidaan liottaa puhdistusnesteessä ja huuhdella juoksevan veden alla. Korvakappaleen ja kojeen välillä oleva letku tulee olla pehmeä ja notkea. Tarvittaessa se tulee vaihtaa uuteen.

Korvakappaleen hoito:

Irrota korvakappale kojeesta. Voit pestä korvakappaleen juoksevan veden alla tai mieluummin laittaa sen erityiseen puhdistusnesteeseen, jotta korvavaha, ihon erittämä tali ja rasva saadaan pois. Erittäin tärkeää on saada lika ja tukkeumat pois ääniaukosta. Korvakappaleen puhdistukseen on saatavilla myös kotikäyttöön tarkoitettu ultraäänipesuri HADEO Spabox. Ultraääni on tehokas, ammattilaisten käyttämä puhdistusmenetelmä. Pesun jälkeen korvakappale kuivataan hyvin ennen sen liittämistä takaisin kojeeseen. Muistathan puhaltaa vesihelmet pois ääniaukosta ilmapumpun avulla.

Väliletkun vaihto:

Väliletkulla tarkoitetaan korvakappaleen ja kuulokojeen välissä olevaa putkea. On tärkeää, että letku vaihdetaan säännöllisin väliajoin noin kolmen kuukauden välein, jolloin se pysyy pehmeänä ja kuulokoje toimii moitteettomasti. Väliletkua voitte tilata tilauslomakkeella

 

RIC-koje ja silikonitippi

RIC-kojeessa ei ole väliletkua vaan sen tilalla on ohut kuulokejohto. Kuuloke asettuu korvakäytävään ja sen pitää paikallaan silikonitippi. Kun silikonitippi likaantuu ja sen verkko täyttyy vahasta, vaihdetaan se kokonaan uuteen. Uusia tippejä Hansaton-kojeisiin voitte tilata verkkokaupastamme. Itse kuulokoje pyyhitään puhtaaksi puhdistusliinalla.

 

Korvantauskojeen ja RIC-kojeen puhdistustuotteet:

Hadeo-puhdistusliinapakkaus sisältää 30 kpl käyttövalmiita, kosteutettuja, puhdistusainetta sisältäviä liinoja. Ne sopivat sekä korvakäytävä– että korvantauskojeen puhdistamiseen. Puhdistusliinat ovat yksittäispakattuja, jolten ne kulkevat kätevästi mukana.

Liinoja on saatavilla myös 90 kpl:een edullisessa suurpakkauksessa

Verkkokauppahinta 5,50 € / yksittäispakatut 20kpl
Verkkokauppahinta 7,50 € / 90 kpl pakkaus

 

 

 

Korvakappaleen puhdistus- ja kuivaustuotteet:

Hadeo-puhdistusneste on helppo tapa pitää korvantauskojeen korvakappale puhtaana. Puhdistusneste on 100 ml:n pakkauksessa täysin käyttövalmiina seoksena. Korvakappale pidetään puhdistusnesteessä vähintään 20-30 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan hyvin ja kuivataan. Puhdistusneste vaihdetaan viikoittain.

Verkkokauppahinta 5,00 €

 

Hadeo-puhdistustabletti on tarkoitettu kuulokojeen korvakappaleen puhdistamiseen. Puhdistus suositellaan tehtäväksi päivittäin ja tabletista saatava puhdistusneste vaihdettavaksi viikoittain. Näin varmistat kuulokojeesi puhtauden ja käyttömukavuuden. Puhdistuksen jälkeen korvakappale huuhdellaan ja kuivataan.

Verkkokauppahinta 6,00 €

 

Hadeo-ilmapumppu helpottaa korvakappaleen kuivaamista. On erittäin tärkeää, että korvakappaleen ääniaukosta saadaan pois kaikki vesihelmet.

Verkkokauppahinta 5,50 €


Kuulokojeen kuivaus

Kuulokoje on pidettävä kuivana ja puhtaana. Se tulee ottaa pois suihkun tai kylvyn ajaksi ja suojata sateelta. Jos koje kuitenkin pääsee kostumaan, se tulee kuivata välittömästi HADEO kuivaustabletilla ja –pussilla. (Mikäli koje on kastunut kokonaan tulee se toimittaa huoltoon.) Kuulokoje voi imeä kosteutta korvakäytävästä, jolloin kosteus aiheuttaa kojeessa hapettumista. HADEO kuivaustablettien säännöllisellä käytöllä saadaan koje pidettyä kuivana ja siten sen huoltotarve vähenee. Älä koskaan kuivaa kuulokojetta esimerkiksi hiustenkuivaajan avulla. Korkeat lämpötilat vaurioittavat kojetta.

Perinteisten kuivauskapseleiden lisäksi on saatavilla sähkökäyttöinen Drybox -kuivauslaite. Drybox -laite kuivattaa kojeen lempeästi, mutta tehokkaasti. Kuivaavan ilmavirran lisäksi Drybox tuottaa ultraviolettivaloa (UVC), joka tuhoaa tehokkaasti mikrobeja kuulokojeesta. Kuulokoje pyyhitään puhtaaksi ja suljetaan Drybox -laitteeseen, jonka kuivaus- ja puhdistusohjelma kestää noin 2,5 tuntia. 

 

Kuivaustuotteet kaikille kuulokojeille

Hadeo-kuivauspakkaus sisältää neljä kappaletta kuivauskapseleita sekä kuivauspussin. Kuivauskapseleita suositellaan käytettäväksi säännöllisesti, noin kerran viikossa. Hadeo kuivauskapselia voidaan käyttää, kunnes sen väri on vaalentunut. Kuivauskapseli käyttöikää voi pidentää sulkemalla sen tiiviisti kuivauspussiin aina käytön jälkeen. Hadeon valikoimasta löytyy myös lisäkapseleita.

Verkkokauppahinta 7,00 €

 

HADEO Drybox -kuivauslaite on tehokas kuivausmenetelmä kojeille ja yksilöllisille kuulokkeille, jotka altistuvat hikoilulle ja kosteudelle päivittäin. Kuulokoje pyyhitään puhtaaksi, jonka jälkeen paristokotelo avataan ja koje suljetaan kuivauslaitteeseen. Laite kytketään päälle ja merkkivalo kertoo, että kuivausohjelma on käynnistynyt. Laitteessa on kaksi erilaista kuivausohjelmaa, joiden aikana laitteen tuottama lyhytaaltoinen UVC-valo tuhoaa tehokkaasti mikrobeja kojeen pinnalta. Drybox pitää kojeesi ja kuulokkeesi kuivana ja hygieenisenä.

Verkkokauppahinta 75,00 €

 

HADEO Kuulokojeparistot

Hadeo -paristojen uusi valmistaja takaa, että paristot ovat korkealuokkaisia ja kestäviä. Paristoissa ei käytetä elohopeaa!

Paristokiekon alakulman väri ja numero kertovat paristokoon.

 

Koko 10 (keltainen)              7,50 € / 6 kpl
Koko 13 (oranssi)                 7,50 € / 6 kpl
Koko 312 (ruskea)                7,50 € / 6 kpl
Koko 675 (sininen)                7,50 € / 6 kpl
 

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan