ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet
Arjen apuvälineet

Puhevahvistimet

Puhelimessa puhuminen

TV:n kuuntelu


Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT


Apua puhelimessa puhumiseen vahvistinpuhelimella,
Bluetooth-silmukalla tai puhelinvahvistimella

Valikoimastamme löytyvät tuotteet niin kuulokojeen käyttäjälle kuin henkilöille, joilla ei ole kuulokojeita käytössään. Tutustu valikoimaan ja tilaa suoraan kotiin!

Kuulo-ongelmat ilmenevät yleensä ensimmäisenä puhelimessa puhumisen vaikeutumisena. Tähän ongelmaan on saatavilla apua. Tarvitaan puhelin, jossa on voimakas ja kuuluva soittoääni sekä vahvistettu puheääni. 

Vahvistinpuhelimia löytyy niin pöytäpuhelimina kuin matkapuheliminakin. Myös vanha pöytäpuhelin voidaan varustaa erillisellä vahvistimella. Mikäli matkapuhelinta ei haluta vaihtaa uuteen, löytyy jo käytössä olevaan matkapuhelimeen vahvistinkuuloke kunhan matkapuhelimessa on Bluetooth-yhteys.

Mikäli puhelimessa kuulemisen ongelmat jatkuvat, vaikka käytössä on jo kuulokojeet, löytyy myös lisävarusteita, joilla matkapuhelimen soitto- ja puheääni saadaan langattomasti suoraan kuulokojeisiin.

 

Matkapuhelinverkkoon

 

 

PowerTel M7510-matkapuhelin

Selkeäkäyttöinen simpukkamallin matkapuhelin erittäin voimakkaalla puhe- ja soittoäänellä.

Suosittu voimakasääninen simpukkapuhelin nyt saatavilla!

Hinta 150,00 eur


 

Vahvistimet matkapuhelimelle

 


Amplicomms SA-40 vahvistinkuuloke matkapuhelimelle

Vahvistinkuuloke yhdistetään matkapuhelimeen Bluetooth-yhteydellä. Kuuloke painetaan korvaa vasten ja sen puheäänen vahvistus on jopa +40 dB.

Hinta 130,00 eur

 


 

Amplicomms BTH 1400 -vahvistinkuulokkeet matkapuhelimelle 

Erittäin voimakkaan vahvistuksen kuulokkeet, jotka yhdistetään matkapuhelimeen Bluetooth-yhteydellä. Kuulokkeilla saadaan jopa 120 dB:n äänenvoimakkuus (äänenpaine). Toimii kaikissa puhelimissa, joissa on Bluetooth 3.0 -yhteys. Kuulokkeissa on ladattava akku. Micro-USB latausjohto kuuluu hintaan.

Hinta 90,00 eur

 

 

Kuulokojeet ja matkapuhelin

 

 

Hansaton uStream -mediakaukosäädin

uStream on mediakaukosäädin Hansaton easeHD -teknologian kuulokojeille. Se on erittäin pienikokoinen ja kevyt laite, joka voidaan kiinnittää huomaamattomasti paidan kaulukseen. uStream välittää matkapuhelimen tai muun audiolähteen äänen langattomasti kuulokojeisiisi.

Hinta 360,00 eur
 

remoteHD App -sovellus

uStreamia voidaan ohjata älypuhelimille tarkoitetulla pienoissovelluksella, jolloin puhelimen näytöltä voidaan valita kuunneltava audiolähde sekä säätää kojeen voimakkuutta ja ohjelmia. Lataa ilmaiseksi.(Android ja iOS)

 

 


uSteram on erittäin
pieni streameri

 

Hansaton uDirect -mediakaukosäädin

uDirect on mediakaukosäädin Hansaton ease ja easeHD -teknologian kuulokojeille. uDirect yhdistettävissä langattomasti televisioon uTV-lähettimellä, joka toimii myös uDirectin latausjalustana.  uDirect mahdollistaa Bluetooth-yhteyden useisiin eri laitteisiin. Se tekee kuulokojeistasi todellisen kuuntelulaitteiston, jota voit halutessasi hallinnoida remoteHD-pienoissovelluksen avulla älypuhelimellasi.

Hinta 340,00 eur

remoteHD App -sovellus

uDirectia voidaan ohjata älypuhelimille tarkoitetulla pienoissovelluksella, jolloin puhelimen näytöltä voidaan valita kuunneltava audiolähde sekä säätää kojeen voimakkuutta ja ohjelmia. Lataa ilmaiseksi.(Android ja iOS)

 uDirect on lisälaite joka kulkee
 mukanasi kaulassa roikkuen.

miniMedia mahdollistaa matkapuhelimen yhdistämisen suoraan kuulokojeisiin. Se on pieni ja monipuolinen kaukosäädin Hansaton-kuulokojeille. Se mahdollistaa Bluetooth-yhteyden useisiin eri laitteisiin

Hinta 360,00 eur

miniMedia App -sovellus

Minimediaa voidaan ohjata Android-puhelimille tarkoitetulla pienoissovelluksella, jolloin älypuhelimen näytöltä voidaan valita kuunneltava audiolähde sekä säätää kojeen voimakkuutta ja ohjelmia. Kun käytössäsi on miniMedia -kaukosäädin, voit ladata sovelluksen GooglePlay-kaupasta ilmaiseksi.

 

 

 

 

 

 

Bellman BE9159 -pienoissilmukka

Kuulokojeilla, joissa on sisäänrakennettu induktiokela, voidaan kuunnella eri audiolähteitä pienoissilmukan kanssa. Pienoissilmukka eli kaulasilmukka roikkuu kaulassa ja siihen voidaan liittää erilaisia äänilähteitä (3,5mm plugiliitin). Ääni siirtyy langattomasti kuulokojeisiin.

Hinta 70,00 eur bellman silmukka

Avaa esite tästä

 

bellman silmukka

 

 

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan