ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet
Arjen apuvälineet

Puhevahvistimet

Puhelimessa puhuminen

TV:n kuuntelu


Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT

 

 

 


Apua keskusteluun puhevahvistimella eli kommunikaattorilla

 

Puhevahvistimeksi kutsutaan kuulon apuvälinettä, jossa on kädessä tai pöydällä pidettävä vastaanotinyksikkö, johon liitetään kuulokkeet. Vahvistin on helppokäyttöinen laite heille, jotka eivät halua tai voi ottaa käyttöön yksilöllisesti sovitettuja kuulokojeita.

Puhevahvistin on erinomainen valinta myös heille, jotka tarvitsevat kuulemiseen apua vain satunnaisesti. Laite voidaan hankkia myös postitse, jolloin asiakkaan ei tarvitse tulla itse paikalle sovitukseen. Puhevahvistimissa on äänenvoimakkuuden ja äänen värin säädöt, joilla käyttäjä itse valitsee miellyttävimmät asetukset.

Ota yhteyttä Kuulohansaan tai tule käymään myymälässämme selvittääksesi olisiko puhevahvistin oikea apuväline sinulle tai läheisellesi. Myymälässä voit kokeilla vahvistinta itse. Kerromme mielellämme lisää laitteiden ominaisuuksista. Voi myös tilata puhevahvistimen verkkokaupastamme tai puhelimitse suoraan kotiin (09) 345 5300.

 

      
       BELLMAN AUDIO MAXI -KOMMUNIKAATTORI
 

 


Bellman Audio Maxi on vallankumouksellinen kommunikaattori, joka käyttää hyväksi viimeisintä digitaalitekniikkaa, jotta kuulisit puheen ja musiikin paremmin vaikeissa olosuhteissa. Maxi on suunniteltu niille, jotka pitävät myös helposti käytettävistä säätimistä ja selkeistä merkkivaloista.

Mahtava ääni. Maxi tuottaa juuri haluamasi selkeän ja täyteläisen digitaalisen äänen. Se hyödyntää täysin kaikki ne digitaalitekniikan edut, joilla saavutetaan selkeämpi puhe, taustahälyn vaimennus ja vinkumisen estäminen - eli paras mahdollinen ääni. Maxin erittäin herkkä mikrofoni on kiinnitetty uudella tavalla laitteeseen. Tämä varmistaa sen, ettei käsittelystä aiheutuvaa kahinaa juurikaan kuulu. Näin varmistetaan useiden tuntien miellyttävä ja häiriötön kuuleminen.


Helppo käyttö.
Bellman Maxi on suunniteltu yksinkertaiseksi ja helposti käytettäväksi laitteeksi. Laitteen selkeät käyttösäätimet varmistavat nopean toimintojen oppimisen. Kaikki toiminnot valitaan omilla näppäimillään ja laitteessa ei ole monimutkaista menuvalikkoa. Hyvä tunto näppäimissä yhdessä selkeän kontrastin ja liukumattoman materiaalin kanssa aikaansaavat Maxista ihanteellisen apuvälineen kaikille huonosta kuulosta kärsiville ihmisille. Maxilla saat hyvän kuulon lisäksi tyylikkyyttä ja helppoa käyttöä.

Hinta 260,00 eur

Avaa tulostettava esite (PDF)

 


 
BELLMAN AUDIO MINO -KOMMUNIKAATTORI
 

 


Bellman Audio Mino on vallankumouksellinen henkilökohtainen kommunikaattori, joka käyttää viimeisintä digitaalista signaalinkäsittelytekniikkaa korostaakseen puhetta vaikeissa kuuntelutilanteissa.

Minossa on kristallinkirkas stereoääni, ilman taustahälyä tai vinkumista.

Mikäli sinulla on ajoittain kuulemisen kanssa ongelmia tai käytät jo kuulokojeita Mino tuo suuren muutoksen päivittäiseen elämääsi.

 

Käytön helppous. Minon ainutlaatuinen käyttötoimintojen toteutus tekee siitä käyttäjäystävällisen. Kaikki toiminnot voidaan suorittaa nappia painamalla ilman, että siirtyisimme selaamaan monimutkaisia ”Menu”-valikoita.

Korkea laatu. Mino on suunniteltu Ruotsissa Bellman & Symfonilla ja laitteilla on kahden vuoden kansainvälinen takuu.

® Zoom mikrofoni. Minossa on kaksi tekniikanhuippua edustavaa mikrofonia, ympärikuuluva laajakaistainen mikrofoni ja suuntamikrofoni Zoom-toiminnolla.

Lukittava T-asento. Minossa on myös T-asento, jota voit käyttää julkissa paikossa kuten teatterit, kirkot jne. jotka ovat varustettu induktiosilmukka vahvistimilla.

Enemmän kuin puhetta. Mino on nopeasti käyttövalmis. Se on helppo liittää myös televisioon, stereoihin, tietokoneeseen, MP3-soittimeen tai muihin äänilähteisiin.

Ladattava akku. Minossa on erittäin kevyt ladattava Li-ion akku, joka kestää täytteen ladattuna jopa 18 tuntia.

Hinta 370,00 eur

Avaa tulostettava esite (PDF)

Avaa tulostettava esite (PDF)

https://kuulohansaverkkokauppa.vilkasstore.com/epages/Kuulohansaverkkokauppa.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2017053103/Products/BE2030

 

  COMFORT DUETT -KOMMUNIKAATTORI

 

 

 

Comfort Duett on erittäin helppokäyttöinen ladattava kommunikaattori selkeillä painikkeilla.

Laite vahvistaa keskusteluita ja toistaa äänet korkealaatuisina. Sisäänrakennettu T-asento mahdollistaa induktiosilmukoiden kuuntelun (helpottaa kuuntelua kokouksissa, teatterissa, kirkossa ja muissa paikoissa, joihin on asennettu induktiosilmukka.) AUX-liitäntä tarjoaa mahdollisuuden kuunnella TV:tä, radiota ja muita äänilähteitä.

Comfort Duetissa on erittäin selkeät ja isot hallintapainikkeet. Se on näppärän kokoinen jolloin sitä on myös helppo pitää kädessä ja käyttää hallintapainikkeita. Selkeät merkkivalot kertovat asetukset ja äänenvoimakkuuden.

Comfort Duetin äänen sävyjä voidaan säätää parhaan mahdollisen sanojen erottelun aikaansaamiseksi. Vasemman ja oikean korvan tasapainoa voidaan myös säätää.

Laite toimii yhdellä latauksella jopa 20 tuntia ja se on käyttövalmis jo 3 tunnin latauksen jälkeen. 

Duett painaa vain 57 grammaa.

Hinta 255,00 eur

https://kuulohansaverkkokauppa.vilkasstore.com/epages/Kuulohansaverkkokauppa.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2017053103/Products/1074

 


Kommunikaattoreiden lisävarusteet:
 

 

Nappikuulokkeet BE9124                        Hinta:25,00€

Pienet, kevyet ja huomaamattomat stereonappikuulokkeet Maxi- ja Mino -kommunikaattoreihin. Kuulokkeissa on hyvä herkkyys ja ympäristöäänien vaimennus.

Yhteensopiva: Mino ja Maxi

Stetoclip -kuulokkeet BE9125                  Hinta:72,00€

Stetoklipeillä on mahdollista saavuttaa äänenpainetaso, joka on jopa 140 dB. Ne ovat mukavat käyttää sekä helpot asettaa ja ottaa pois päästä.

Yhteensopiva: Mino ja Maxi

Pääpantakuulokkeet BE9122                    Hinta:25,00€

Kestävät stereokuulokkeet hyvällä äänenlaadulla. Pääpantakuulokkeet kuuluvat kommunikaattorin hintaan, mutta ovat saatavilla myös erikseen. Puolisuljetut kuulokkeet vähentävät äänen uloskuulumista.

Yhteensopiva: Mino ja Maxi

MicroSet -mikrofoni ja kuuloke                 Hinta:50,00€

MicroSet sisältää pienen kaulusmikrofonin, jonka voit asettaa vaatteisiin sekä huomaamattoman korvaan laitettavan kuulokkeen. Käytä MicroSettiä silloin kun haluat pitää kommunikaattorin taskussa katseilta piilossa.

Yhteensopiva: Mino ja Maxi

Lisämikrofoni BE9136                             Hinta: 33,00€

Aseta lisämikrofoni lähelle äänilähdettä vaikeissa kuunteluolosuhteissa.

Yhteensopiva: Mino ja Maxi

Johtosarja BE9126                                  Hinta: 47,00€

Johtosarjan avulla voit kytkeä kommunikaattorin televisioon tai multimedialaitteisiin ja nauttia korkealaatuisesta stereoäänestä. Sisältää jatkojohdon RCA adapterilla.

Yhteensopiva: Mino ja Maxi

Induktiosilmukka BE9128                         Hinta: 70,00€

Induktiosilmukan avulla voit kuunnella Minoa myös kuulokojeilla. Kytke silmukka Minoon ja aseta kuulokojeesi T-asentoon. Minon antama lisävahvistus ja mahdollisuus suunnata mikrofonit suoraan äänilähdettä kohti (tai kytkeä Mino suoraan äänilähteeseen) auttavat kuuntelua vaikeissa kuuntelutilanteissa.

Yhteensopiva: Mino ja Maxi, sekä mm. matkapuhelimet.

https://kuulohansaverkkokauppa.vilkasstore.com/epages/Kuulohansaverkkokauppa.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2017053103/Products/BE9159

 

USB autolaturi BE9143                           Hinta: 33,00€

Autolaturin avulla voit ladata Minon helposti autossasi. Kytke laite lataukseen ja Mino on täysin ladattu 2,5 tunnissa.

Yhteensopiva: Mino

 

 

 

 

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan