ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet

Starkey

Hansaton

Arjen apuvälineet
Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT

 

 

Ainutlaatuista kuulokojeteknologiaa maailman huipulta edustaa amerikkalainen kuulokojemerkki Starkey. Starkeyn kuulokojeissa on pyritty kehittämään mahdollisimman luonnollista ääntä, ja musiikkiohjelmiin on panostettu erityisen paljon. Monet Starkeyn kojeita kokeilleet kuvailevat ääntä miellyttävän luonnolliseksi.

Tutustu Starkey-kojeiden korkeatasoisiin ominaisuuksiin Starkey iQ -tuoteperheen esitteestä, ja tule kokeilemaan itse, miten luonnolliselta kuulokoje voikaan kuulostaa!

 

UUTTA SYKSYLLÄ 2018:

Älykkäästi luonnollinen Starkeyn iQ tuoteperhe.

Älykäs, mukautuva teknologia

        & luonnollinen äänimaailma.

Starkey® -kuulokojeet ovat älykästä terveysteknologiaa,

joka on kehitetty, jotta Sinä voisit nauttia kaikista elämän äänistä - luonnollisesti.

Starkeyn iQ tuoteperhe on huipputasoista kuulokojeteknologiaa. Tärkeimpänä tavoitteena on entistäkin luonnollisempi äänimaailma ja laadukas kuuntelukokemus. Ne on tehty, jotta sinä voit nauttia vaivattomasta kuulemisesta, olit sitten kahvilla ystävien kanssa, liikkeellä luonnossa tai nauttimassa musiikista.

Sama huippuunsa hiottu tekniikka on saatavilla Muse-sarjassa yksilöllisenä kojeena, korvantauskojeena tai kevyenä RIC-kojeena, sekä Halo-sarjassa täydellisesti yhteensopivana iPhonen kanssa. Lisäksi Muse iQ RIC ja Halo iQ RIC -kojeet on mahdollista saada ladattavalla tekniikalla varustettuna. Tutustu valikoimaan esitteessä ja varaa aika kuuloasiantuntijallesi, jotta voit kokea itse miltä älykkäästi luonnollinen Starkey iQ kuulostaa.

lue lisää

 

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan