ETUSIVULLE

 

TUOTTEET

Kuulokojeet
Arjen apuvälineet

Puhevahvistimet

Puhelimessa puhuminen

TV:n kuuntelu


Tinnitusnoiserit
Kuulonsuojaus
Korvakappaleet
 

PALVELUT

Kuulontutkimukset
Kuulokojeen hankinta
Kuulokojehuolto

KUULO JA KUULOVAURIOT

 

MYYMÄLÄ

VERKKOKAUPPA

 

HINNASTO

YHTEYSTIEDOT

 

Apua TV:n kuunteluun vahvistinkuulokkeilla, lisäkaiuttimella tai induktiosilmukalla.

Television katseluun ja kuunteluun on lukuisia apukeinoja. Pelkästään jo tavallisten kuulokkeiden käyttö televisiota katsellessa voi olla suuri apu. Jos kuulokkeista ei ole apua, voidaan käyttää erityisen voimakkaita kuulokkeita, langatonta lisäkaiutinta tai induktiosilmukkaa, mikäli henkilöllä on kuulokojeet käytössä.

Voit tehdä tilauksen haluamistasi tuotteista verkkokaupassamme. Tilaus vahvistetaan sähköpostitse, maksetaan ennakkolaskulla tai postiennakolla.

 

Kuulokkeet ja vahvistimet

 

Amplicomms HS100 LR -kuulokkeissa on erikseen äänenvoimakkuuden säätö oikealle ja vasemmalle kuulokkeelle. Kuulokkeiden toistoalue 20 Hz - 20 KHz. Laadukkaat pehmusteet korvan ympärillä vaimentavat tehokkaasti ympäristön häiriöääniä. Johdon pituus 1,2 m. Pakkauksessa myös 3,1 metrin johto.

Kuulokkeet liitetään television, radion, musiikkisoittimen, tms. kuulokeliitäntään.

Hinta 40,00 eur

Tuote ei tilattavissa verkkokaupasta tällä hetkellä, voit tiedustella saatavuutta puhelimitse 09 345 5300 tai sähköpostitse info@kuulohansa.fi

 

 

Kuulokojeet ja televisio

 

Amplicomms TV 2510-NL on kotikäyttöön tarkoitettu lähettimellä varustettu pienoissilmukka, joka voidaan yhdistää käytännössä mihin tahansa audiolähteeseen. Kuuntelu tapahtuu kuulokojeiden induktiivista kuuntelua käyttäen.

Hinta 170,00 eur

 

Geemark LoopHear 600-huonesilmukka

Radion tai television kuunteluun voidaan käyttää myös kotikäyttöön tarkoitettua huonesilmukkavahvistinta. Geemarc LoopHear -silmukkavahvistin on tarkoitettu kotiin tai pieniin tiloihin. Pakkaus sisältää kaikki tarvittavat johdot ja liittimet.

Hinta 235,00 eur
 

 

LoopHear 600 on silmukkavahvistin huonetilaan. Silmukka voidaan asentaa kiertämään koko huoneen.

 

Bellman BE9159 -pienoissilmukka

Kuulokojeilla, joissa on sisäänrakennettu induktiokela, voidaan kuunnella eri audiolähteitä pienoissilmukan kanssa. Pienoissilmukka eli kaulasilmukka roikkuu kaulassa ja siihen voidaan liittää erilaisia äänilähteitä (3,5mm plugiliitin). Ääni siirtyy langattomasti kuulokojeisiin.

Hinta 70,00 eur

Avaa esite tästä

 

 

Kuulohansa Oy
Soidintie 8
00700 HELSINKI
Puh. (09) 345 5300
Y-tunnus: 0974098-8

Myymälä, kuulontutkimukset, palvelut
Soidintie 8, katutaso, HELSINKI (Malmi)
Avoinna
Arkisin klo 8-16
 tai sopimuksen mukaan